Kris Van den Bossche - Grafische vormgeving & Fotografie


Fotografie

Wie kan er nog zonder foto’s, het zijn moment-opnames, die worden vastgelegd zodat ze steeds opnieuw kunnen bekeken worden. Ga even rustig zitten en laat je verrassen, maak een keuze uit het menu bovenaan en wandel door het portfolio: geniet van de foto’s.
Ik maak graag tijd voor u vrij, zodat ik samen met u kan overleggen wat u het liefste heeft. Neem vrijblijvend contact  (contactformulier) op en dan bekijken we samen uw wensen en dan stuur ik u een offerte op maat.

Om u toch al een idee te geven van de prijzen:

• Keuze 1: een standaard reportage – 10 à 12 foto’s : 95,00 €
• Keuze 2: een standaard reportage met 10 à 12 foto’s afgewerkt in een mooi digitaal fotoboek : 160,00 €
• Keuze 3 :  een foto-reportage van 20 à 35 foto’s, afgewerkt in een digitaal foto-boek : 190,00 €
• Keuze 4 : voor een huwelijksreportage zijn de richtprijzen vanaf 700,00 €.
    
Ik hoor graag uw wensen en dan kan ik een concrete prijs maken.
Prijzen geldig tot 31.03.2015.


Communie / lentefeest

Een professionele foto-reportage voor je zoon of dochter.   Altijd op buitenlocaties, deze zijn zo spontaan, hier in de tuin of in de regio; Buggenhout bos of Sint-Amands aan de Schelde,… Dit kan gecombineerd worden met foto-kaartjes met tekst, genoeg keuze en mogelijkheden.

Kinderen

Of het nu gaat om een reportage of om enkele belangrijke momenten, een verjaardag, een feest ... U komt naar mijn atelier en bekijken samen wat u wenst – meestal gaat het over buiten-opnames – hier in de tuin of op lokatie. Een origineel verjaardagscadeau!

Geboorte

Een kindje op komst, een teder intiem moment … Dit kan uiteraard gecombineerd worden met drukwerk, met een uniek geboortekaartje als resultaat.

Huwelijk

Jullie huwelijk, een grote dag, geniet er zorgeloos van. In jullie huwelijksreportage komt alles aan bod: de voorbereiding, het gemeentehuis en / of de kerk, portretten, familiefoto’s, aparte huwelijksreportage

Sfeer, natuur, allerlei

U bent op zoek naar een origineel geschenk, een mooie foto, u houdt van natuur of kunst. U wil graag een vergroting, of een foto op doek zetten. Het kan allemaal, ook van uw eigen foto’s (als deze in een hoge resolutie zijn).

Gebouwen, bedrijven

Organiseert u een evenement zoals een personeelsfeest, een concert, een jubileum of u wil gewoon uw bedrijf fotografisch in de kijker zetten, om nadien de foto’s op uw website te zetten? Het kan allemaal, K.R.I.S. legt deze unieke gelegenheid vast binnen een creatief kader.